torstai 25. syyskuuta 2014

Pitkät ja nopeat sukat

Löysin tämmöisen ihanan mallin, jossa sukka aluksi kudotaan pitkittäin yhdeksi suorakulmioksi ja sen jälkeen vasta kursitaan kiinni. Nämä valmistui tosi nopeaa, parissa päivässä, ja harvinaisesti jäi omaan käyttöön. Ohje löytyy blogista nimeltä Nemiran Nurkkaus. Kannattaa käydä katsomassa!

Lanka: Maija
Puikot: 3.5 pyöröpuikot



Näissä sukissa on sellainen ihanuus, että passaa aika moneen jalkakokoon... Sukkiin ei tule kantapäätä, joten sen paikkaa ei tarvitse murehtia ja nyöreistä voi löysentää/kiristää työtä, jotta se omaan jalkaan istuisi. Jos malli on liian pieni eikä viitsisi nyörejä ihan kovin suurelle aukoa, niin kerroksiahan voi lisätä muutaman kappaleen. Vastaavasti pienempään jalkaan voi kerroksia vähentää. :)

Nyt ei oikein ole tullut päivityksiä, kun moni työ on keskeneräinen. Olen yrittänyt kovasti pysytellä aina vain yhdessä hommassa kerrallaan, mutta nyt tämä alkaa taas livetä käsistä. -_- Nyt on kolme työtä kesken; yhden huivin viimeistely, villasukat ja pitsiliina. Kaikki työt on jo aika pitkällä ja todennäköisesti valmistuu ihan perätysten.

Tekisi mieli heti ostaa lisää lankaa ja tehdä toiset tällaiset sukat, mutta yritän nyt vähän malttaa mieltäni ja tehdä edelliset loppuun. :p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti