sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Ensimmäiset saippuat

(Edellisestä blogista siirto, siellä julkaistu kesäkuu 11, 2014)
Ai ai. Polvi kipeä. Vajaa viikko sitten astuin jalalla huonosti ottaessani pari juoksuaskelta ja polvilumpio kävi pois sijoiltaan. :/ Töissä olen ollut, mutta joutunut ontumaan. Nyt pikku hiljaa alkaa polvi jo toimia ja nyt mulla onkin jopa maanantaihin asti vapaata. Pitkä viikonloppu. Jei!
Netissä etsiessäni uutta inspiraatiota, että mitä alkaisin tehdä niin löysin saippuoiden teko-ohjeita. (Tai jos tarkkoja ollaan niin en ihan kauheasti uutta inspiraatiota tarvitse. Nyt jo niin paljon ideoita päässä, ettei niitä ehdi toteuttaa.)
Aluksi harkitsin, että tekisin saippuaa ihan alusta asti itse, mutta se alkoi vaikuttaa liian hazardilta, joten tyydyin saippuamassasta tekemiseen. Näin ekaa kertaa tehdessä tilasin saippuapaketin, jossa tulee kaikki tarvittava mukana. Löysin sellaisen täältä. Ostin kolme erilaista pakettia: hattaran, mustikan ja hennon ruusun. 
Nyt on ensimmäinen testierä kovettumassa. Aloitin hattarasaippuasta (vaaleanpunaista, jossa tuoksuna hattara). Hieman jäi pohjaan ilmakuoppia, mutta ei kai niitä sieltä näe. Huomenna näkee, että tuliko niistä mitään. Jänskättää. :D
Noista tyhjistä muoteista näkee, että niistä pitäisi tulla tuollaisia nättejä öm… Kukkia? Jotain sellaisia. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti