keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Wurm-pipo ja tähtituttinauha

Harvemmin neulon pipoja, mutta jo jonkin aikaa olen katsellut Wurm-pipoja, joita aina silloin tällöin mm. facebookin neulonta-ryhmän seinälle ilmestyy. Pipo oli niin ihanan "vetelän" näköinen, että oli pakko tehdä sellainen itsellekin, vaikka juuri on kesä tulossa ja nurmikko alkaa jo näkymään. Ohjeen siihen löysin täältä. Langaksi halusin sellaisen, joka ei varmasti päässä ahdista ja lankakaupasta löysinkin ihanan teeteen Primaveran, jossa on 75% merinovillaa ja 25% silkkiä. Kyllä on ihanan tuntoinen. Ei kutita!

Puikot: 4 pyöröpuikot
Lanka: Teetee Primavera
Langan menekki: 120g







Voi höh höh, kun mulla on tuo mun kamera niin huono. :/ Toisaalta ei se taida auttaa yhtään mitään, kun seuraava kuvauskohdekin on vielä niin ruttuinen. 

Tilasin joku aika sitten Atelje Margarethasta ristipistotyön, johon tulen kirjailemaan kuvan lisäksi tulevan lapsemme nimen, syntymäpäivän ja syntymäpainon. Ajattelin aloittaa sen ajoissa, jotta se varmasti olisi kesällä valmis. Minulla tahtoo jäädä ristipistotyöt kesken, kun vaihdan jo seuraavaan hommaan. Noh, tämän tekemiseen meni kolme päivää. -_- Ehkä ei olisi niin kiire ollutkaan. Ainakin se on jo valmis. Ja vielä kerran, pahoittelut huonosta kuvan laadusta. :/



HOX! Käy katsomassa ristipistotyöstä uudempi ja parempi kuva, jossa siihen on saatu jo teksti ja kehykset täältä.



Toisena iltana tekaisin valmiiksi toisenkin tuttinauhan, vihreän tähden, joka pääsi ensimmäisen viereen roikkumaan. Ohje löytyi samalta blogin pitäjältä, jolta lainasin ohjetta apinatuttinauhan tekoon.



Nopea homma oli myös tehdä jämälangoista pienet sukat. Ohje omasta päästä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti