torstai 7. toukokuuta 2015

Isompia villasukkia

Aiemmassa päivityksessä oli sitä mieltä, että Novitan sukkalehden ohjeilla tulee hieman pienempiä sukkia, mitä ohjeessa sanotaan.  Nyt täytyy sanoa, että taisin olla väärässä. Taitaa olla ohje kohtaista.

Tein Novitan sukkalehden ohjeen mukaan pitkisukat. Näistä olisi pitänyt tulla kokoa 38. Näistä tuli kokoa 40-42. Noh, välillä hieman suuremmat naisten sukat. 

Koko: 40-42
Puikot: 3,5
Lanka: ONline supersocke, 100g
Langan menekki: 60g








Alun perin tarkoitus oli tehdä näistä sukista miehelleni sopivat sukat, mutta nämä taitavatkin jäädä laatikkoon odottamaan eri omistajaa. En jaksanut alkaa sukkia aloittaessa kunnolla tarkistelemaan, minkä kokoiset sukista tulee ja mieheni jalkaan näistä tuli liian löysät. Pituus on sopiva, mutta sukan ympärys on liian suuri ja sukat ihan pyörii jaloissa (miehelläni on aika kapeat jalat). Nyt laskin koko työhön 60s ja miehelleni olisi varmaan riittänyt 56s ellei vähemmänkin.

Koko: 42-44

Puikot: 3
Lanka: ONline supersocke, panama 6-fach (mit Aloe vera & Jojobaöljy)
Langan menekki: 105g



Nyt oli ilmeisesti suurien villasukkien päivitys. Kummistakaan sukista ei tullut sen kokoisia mitä piti, mutta ei se mitään. Laitetaan laatikkoon odottamaan ja jatketaan neulomista. Seuraavat sukat on jo puikoilla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti