keskiviikko 10. elokuuta 2016

Kyhin pikkutöitä

Jatkan vielä Kyhistä valmistuneiden töiden esittelyä.

Alkuun kolme pientä hiirulaista, jotka tein Laura Longin ohjeella kirjasta Neulo lempileluja. Myös meidän poika tykkäsi kannella näitä hiiriä ja tukki niitä vierailulle lelutaloonsa. Sieltä laitoin se sitten vielä kurkistelemaan. Lankana oli kaiken maailman jämälankanöttösiä mitä löysin.

Yhtenä iltana otin ja kokeilin virkata tämän ihanan rotta-kirjanmerkin. Ohje löytyy täältä (englanniksi) ja lankana taas jämälankoja.
Lisää kirjanmerkkejä: Travelry Musical Bookmark ja No wrong side bookmark

 Ja sitten pari omalla ohjeella käännettyä avaimenperää.Tässäpä pari koria, jotka virkkasin tuntemattomasta frilla-langasta (frilla-huiveihin olen jo niiiin kyllästynyt, kauan mietin mitä tekisin tälle jämälangalle). Kovetin nämä vedellä. Ensimmäiset kunnolla kovetetut korit ja hyvin onnistui. Laitoin puolet sokeria ja puolet vettä, kastelin kunnolla ja kulhon päälle kuivamaan.
Ja vielä lasten kokoa lapaset (näistä piti tulla siililapaset, neuloin toiseen jo karvankin, mutta värit ei sopinutkaan yhteen, joten purin sen ja päätin pitää ne normilapasina) sekä junasukat. Lapasten lankana vissiin Maija-lanka ja junasukissa oli Zoofari (joka juuri ja juuri riitti, varsista tein ohjetta hieman lyhyemmät). 


3 kommenttia:

  1. Kivova hiirulaisia pikkumiehen leikkeihin. Kuinkas niiden lehmälapasten kävi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itse asiassa niistä lapasista ei ole kuulunut sen jälkeen mitään. :o Toisaalta kisassa oli kaksi muutakin osiota (valokuvaus ja runon kirjoitus), joilla on aikaa muistaakseni vuoden loppuun asti. Jos lapaskisakin selviäisi sitten vasta. :)

      Poista