sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Uusi vuosi, mitenkäs kujelmat?

Ohhoh ja hups kun on niin kiitettävästi jäänyt blogin päivittäminen taka-alalle. Esikoisen syntymän jälkeen päivitin sitä ihan ok tiettyyn pisteeseen asti. Se oli suunnilleen siihen pisteeseen asti, että poika otti jalat alle ja alkoi liikkua enemmän. :O Sitten sitä onkin menty ja lujaa. Itse asiassa mullakin oli muutaman kuukauden sellainen väsymys päällä, etten jaksanut oikein edes neuloa. (Ja se tarkoittaa, että oikeasti väsytti!)

Nyt tuota on alkanut taas käsityöt kiinnostaa, mutta aikaa ei sille aina ole. Jos sitä nyt päivittäisi useamman valmistuneen työn ja seuraavasta päivityksestä ei ole taas tietoa. ;) Ensi kesäkin taitaa olla taas aika kiireinen, sillä huhtikuun lopussa pitäisi syntyä esikoiselle sisarus. Se vasta menoa sitten onkin. Taitaa olla, että sitten pitää taas suosiolla jättää neuleet hetkeksi odottamaan. ;_;

Onneksi käytän nykyään aktiivisemmin ravelrya, ettei tarvitse nyt alkaa miettimään valmistuneita töitä ja niiden materiaaleja ja puikkoja. Suosittelen!

Tämä huivi on itselle neulottu, mutta ei ole vielä oikein päässyt kunnolla käyttöön. Nyt on jostain syystä silmää miellyttänyt keltainen väri, joten päätin haluta keltaista tähän huiviin. Yleensä olen kyllä aika tummaa vaatetta käyttävä...

Koko: yksi koko
Puikot: 4 pyöröt
Lanka: Louhittaren luola, Tuulen tytär (100% merino)
Malli: Color Affection
Langan menekki: 214g, n. 860 metriäJoululahjaksi tuli neulottua kasa tiskirättejä. Näistä kuvat napsittu pikaisesti ennen pakettiin menoa.

Koko: Yksi koko
Puikot: 3,5 pyöröt
Lanka: Teetee bamboo & co
Malli: useita malleja (mm. Spa Day Facecloth ja ananasneule)
Langan menekki: n. vajaa 25g aina per tiskirättiLöysin facebookista seuraavien sukkien ohjeet. Nämä on nimeltään sissukat. Nämä oli ikäänkuin jämälankojen pois käyttöä. 

Koko: 38
Puikot: 3,5 puikot
Lanka: Novita 7 veikka
Malli: Sissukat
Piti myös kokeilla Adlibriksen Socki-sukkalankaa.

Koko: punertavat 36, siniset 16
Puikot: 3,5 puikot
Lanka: Adlibris Socki
Malli: perussukat
Isänpäivän alla päätin tekaista omalle isälleni sukat. 

Koko: 42 (leveä malli)
Puikot: 3,5 puikot
Lanka: Teetee Salla
Malli: Isukille
Jahas, olisikohan ne nyt siinä taas hetkeksi. :) Tällä hetkellä on työn alla onteloneulelapaset. Sellaiset olen kerran aikaisemmin tehnyt ja silloin ajattelin, että ei enää koskaan... Sitten sain lahjaksi siihen sopivaa lankaa ja löysin ihanan mallin, joista halusin itselleni lapaset. Tässä vielä kuva minun keskeneräisistä Ramona-lapasista. Ohje niihin täällä. Samalla on testissä Novitan uusi Venla-lanka. Hyvältä vaikuttaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti