tiistai 30. syyskuuta 2014

Ensimmäiset sukat pyöröpuikoilla

Pari vuotta olen neulonut ja vasta hetki sitten kuulin, että sukat voi tehdä myös pyöröpuikoilla. :o Mitenhän sitä on elänyt niin piemennossa tästä asiasta, vaikka aika ahkerasti uusia neuleideoita koko ajan etsin. Hyvän ja selkeän ohjeen pyöröpuikoilla tekoon löysin täältä.

Puikot: 3,5 pyöröpuikot, 80cm pitkät
Lanka: Maija

Tässä ollaan jo vartta neulomassa pyöröpuikoilla.

Tein sukan varsiin pientä palmikkoa, pelikuvana toisistaan.
Nämä testisukat taidan myös itse pitää. Pyöröpuikoilla oli ihan mukava ja helppo tehdä kunhan vain pääsi alkuun. Ihana, kun ei tarvitse seuraavaa sukkaa tehdessä yrittää muistella, miten on edellisen tehnyt... Novitalla on ohje bambumetsäsukista, jotka tehdään samalla tavalla kärjestä ylöspäin ja pyöröpuikoilla. Nämä taitaa mennä "to do"-listan jatkoksi. :)Sitten kuva uudesta revontulihuivista. Tällä kertaa jätin viimeisen kuvio kerran pois eli päättelin jo kerroksella 125.

Puikot: 4 pyöröpuikot
Lanka: Zauberball


(Jaa-a. Tässä, kun itse pitelen huivia, ei näy reunan "piikit" kovin terävästi. :/)
Ja vielä loppuun... Tilasin Pirkanmaan Kotityö Oy:sta tarvikepaketin, jolla voi tehdä valoryijyn. Linkki tarvikepakettiin tässä. Näitä olen jo pitkään kuolannut ja nyt sain aikaiseksi sen tilata. Heti piti kokeilla sitä aloittaa, vaikka edellisiä töitäkin on kesken.

Toisaalta, aika nopeasti hoksasin, että tämän tekeminen ei ole mitenkään kauhean nopeaa... Katsotaan milloin tämän saan valmiiksi, toivottavati ennen joulua. Ja toivottavasti tästä ei tule yksi minun ikuisuus projekteistani. -_- Niitä ikuisuus töitäkin on muutama mm. iso kotka ristipistotyö, jota teen silloin tällöin vähän eteenpäin. Nyt se on ollut varmaan melkein vuoden koskemattomana. Noh, vielä se joskus valmistuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti