torstai 4. kesäkuuta 2015

Shades of grey

Ensimmäisen wurm-pipon, jonka neuloin jätin siskolleni lahjaksi siellä kyläillessä, joten pitihän sitä sitten neuloa itselle oma. Tätä tein välillä synnärillä ollessani, mutta se valmistui loppuun asti vasta kotiuduttuani.

Tällä kertaa kaupassa ei ollut harmaata lankaa tarpeeksi, joten päätin tehdä kaksivärisen Wurm-pipon. Lopulta harmaa loppui kuitenkin kesken, joten piposta tuli ohjetta hieman lyhyempi, mutta se ei haittaa. (Kymmenen nurjan kerroksen sijaan tuli kahdeksan kerrosta.) Pipo on kuitenkin sopivan "lökö". Ja pipon ohje vielä kerran täällä.

Koko: M
Puikot: 3,5 puikot ja 4 pyöröpuikot

Lanka: Teetee primavera

Langan menekki: 100g






Piti muuten jonkun verran miettiä, että miten raidat saa nätiksi eikä nurjien kerroksien ensimmäisellä kierroksella käänny musta väri ikävästi näkymään (vai miten sen nyt selittäisi...). Tämän ratkaisin tekemällä oikein kierroksia kolme mustalla ja viimeisen neljännen kierroksen tein jo harmaalla, jonka jälkeen jatkoin harmaalla normaalisti viisi nurjaa kerrosta. (Ja tämän vuoksi harmaa taisikin loppua liian aikaisin. >_<)


Tein viime kuussa Monkey-sukat ONline supersocke langasta, joka ei ollut ihan perinteinen sekoitus villaa ja polyamidia. Tässä ONline langassa oli 41% villaa, 39% puuvillaa, 13% polyamidia ja 7% elite stretchia. Lanka oli hauskan tuntoista ja sitä oli mukava tehdä. (Toisaalta pari kertaa onnistuin nykäisemään sukkapuikon pois työstä, kun lanka liukuu niin kivasti metallipuikoilla.) Samankaltaista lankaa oli pakko tilata pari kerää lisää ja tässä olisi toisesta kerästä tulos. Ihan perus miesten sukat omalle rakkaalleni, joka käyttää villasukkia koko vuoden ympäri. Näin kesän tullessa on varmaan mukavampi alkaa pitämään ohuempia villasukkia.

Koko: 40-41 
Puikot: 2,5
Silmukoiden määrä: 60s 
(kapea)
Lanka: ONline supersocke, Miami color (1588 harmaasävy)
Langan menekki: 65g





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti